Gerede Devlet Hastanesi

İdari Ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 03/10/2018

Şaban GÜLDEMİR

1969 yılında Gerede nin yazıkara köyünde doğdu. İlk okulu köyde orta okulu Gerede İmam Hatip Okulunda Liseyi Gerede Endüstri Meslek Lisesinde okudu. 1986 yılında Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne başladı. 1990 yılında buradan mezun olduktan sonra 1991 aralık ayında Askerlik görevini Polatlı Topçu ve Füze Okulunda sonra da Gaziantep 5. Zırhlı Tugay da yedek subay olarak tamamladı.

1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Gerede Eğiti Uygulama ve Araştırma hastanesinde memur olarak göreve başladı. 2000 yılında Gerede Devlet Hastanesi ne naklen tayin ile geldi. 2000-2009 yılları arasında hasta kayıt, Gelir Tahakkuk ve faturalama birimlerinde çalıştı. 2009-2012  yılları arasında Hastane Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2012 Ekim ayında Gerede Devlet Hastanesinde İdari Mali İşler Müdürü olarak sözleşmeli yönetici olarak başladı. Halen bu görevde bulunmaktadır.

Evli ve iki erkek bir kız çocuk babasıdır.